Waarom kiezen voor Clubkledingwinkel?

De clubkledingwinkel van uw vereniging is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar

Als vereniging/club geen werkzaamheden

Op iedere verkoop een percentage voor de vereniging

Levertijd: Maandag voor 11:00 uur besteld is vrijdag verstuurd (inclusief bedrukken)

Mogelijkheid tot het laten personaliseren van de bestelde artikelen door uw leden

Korte lijntjes en altijd snel antwoord

Alles onder 1 dak, denk aan sportkleding, sportmaterialen, sportprijzen, bedrukkingen, doelen en toebehoren en nog veel meer

Diverse mogelijkheden om uw vrijwilligers aan te kleden d.m.v. coupons of waardebonnen te besteden in uw clubkledingwinkel

Clubkledingwinkel is uw adres voor de gewenste kleding en materialen voor uw vereniging/club. Naast een mooie sponsoring bieden wij u tevens de mogelijkheid de verkopen aan uw leden geheel door ons te laten verzorgen. Zowel het het financiele als logistieke gedeelte! En u als vereniging/club heeft de mogelijkheid om op iedere verkoop een percentage naar de vereniging/club terug te laten stromen.

Hoe werkt het?

Iedere vereniging of club verkrijgt gratis een clubkledingwinkel, uw eigen unieke clubkledingwinkel, bij aangaan van een samenwerking met clubkledingwinkel.nl. In deze clubkledingwinkel bevinden zich alle verenigingsartikelen welke samen met u als vereniging/club wordt samengesteld. Door het plaatsen van de link van uw clubkledingwinkel op de homepage van uw vereniging, stelt u de leden van uw club in staat online alle gewenste kleding en materialen te bestellen op ieder gewenst tijdstip. Het personaliseren met bv initialen, je naam of logo behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw leden kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen. Alle bestellingen komen bij clubkledingwinkel.nl binnen en verzorgt de volledige afwikkeling van de bestellingen. Voordeel voor de vereniging is dat u over alle online aankopen van uw leden een vastgesteld en samen overeengekomen percentage krijgt. Dit kan al snel tot enkele honderden of duizenden euro's per jaar opleveren.

Het uiteindelijke bedrag kunt u als vereniging/club weer besteden bij clubkledingwinkel.nl. U kunt hierbij denken aan bv de aankleding van uw begeleiders, trainingsmaterialen, sportprijzen voor toernooien, reclameborden etc etc.

Clubkledingwinkel.nl - van der Burchstraat 36, 2132 RN Hoofddorp -
023-5614647 - 06-28877262 - informatie@clubkledingwinkel.nl